fbpx
Moravskoslezká liga žactva 2019

V sobotu dne 2.11.2019 se v Brně na Kraví hoře uskutečnil šestý ročník Moravskoslezské ligy žactva. Plaveckých závodů žactva se zúčastnilo 51 dětí Komety Brno z bazénků základního plavání a výkonnostních družstev. Děti celkem vybojovaly 24 medailí (8 zlatých, 8 stříbrných, 8 bronzových) a padlo nespočet osobních rekordů. Áčkové štafety dívek (viz druhé foto) a chlapců (viz třetí foto) obsadily tradičně 1.místa a získaly dort a dětské šampaňské. I v absolutních vítězích bylo vidět barvy Komety Brno a to zásluhou Sáry Zatloukalové 2013, která zvítězila ve všech 25m disciplínách a odnášela si tak pohár a dětskou hru (viz první foto).

Na začátku závodů proběhlo vyhlášení trenérů základního plavání za dlouhodobý přínos Kometě Brno a přispění k rozšiřování výkonnostních družstev. Na fotce oceněný Michal Šanda – trenér bazénku ZŠ Šlapanice a ZŠ Holzova.

Den poté na metodickém školení základního plavání byla oceněna Lenka Baranová (trenérka ZŠ Holzova) rovněž za dlouhodobí přínos základnímu plavání a rozšiřování základny výkonnostního plavání Komety Brno (na fotce vlevo).

Děkujeme všem závodníkům, trenérům a rozhodčím za účast! Rodičům Komety Brno za úžasné občerstvení po celou dobu závodů! Partnerům za podporu myšlenky našich závodů. Plaveckému areálu Kraví hory za možnost pořádání závodů právě zde! A v neposlední řadě celému organizačnímu týmu plného bláznů, kteří se řídí heslem závodů – Děláme to přece pro děti! Gratulujeme všem závodníkům k osobním rekordům a přejeme mnoho dalších úspěchů.

Bc. Michaela Sychrová

ředitelka závodů

Moravskoslezká liga 2019

msl1      msl2           msl3msl4      msl5