fbpx

Kometa Brno, mistři České republiky!
Po deseti letech působení v nejvyšší soutěži vystoupala Kometa až na nejvyšší příčku.

Jako snad všechny sporty ve světě, byla i nejvyšší soutěž vodního póla na počátku března pozastavena. Vzhledem k faktu, že již není možné dohrát play-off, byly soutěže ukončeny na základě výsledků ze základní části, která byla odehrána bez omezení. A tu právě brněnský tým dokázal vyhrát s obrovským bodovým náskokem! Tento velký úspěch, který již mnohokrát Kometě utekl jen o vlásek, má pro hráče možná trošku hořkosladkou chuť, neboť právě play-off je vrcholem celé sezóny.

Chceme poděkovat všem fanouškům, kteří nás v každém zápase podporovali a stali se nedílnou součástí našeho týmu. Velký dík patří také všem sponzorům, městu Brnu a Jihomoravskému kraji, kteří nás podporují a díky nim máme velmi dobré podmínky a zázemí, které přispívají k výchově mladých sportovců. A v neposlední řadě nesmíme zapomenout na všechny soupeře, kvalita všech celků dynamicky roste a věříme, že v dalším ročníku změříme síly v ještě lepších a náročnějších utkáních.

O tento krásný úspěch se postarali svými výkony: Martin Rybnikar , Adam Kříž , Adam Schonwalder , Michael Böhm , Petr Holes , Marek Jagsch , Timotej Kompaník , Václav Šulc , Dan Sláma , Lukas Zezula a Balázs Bali Toth.

Gratulace patří také trenérům!