fbpx

V pátek v podvečer jsme se vydali na nejdůležitější závody 10ti letého žactva, do nedalekého Třebíče, protože rozplavání bývá brzy a my jsme chtěli, aby byli děti odpočinuté, tak jsme vyrazili o den dříve.

V sobotu ráno 8.12. jsme po vydatné snídani dorazili na závodní bazén. Děti jsme nahnali do bazénu, aby se pořádně rozplavali a mohli předvést své nejlepší výkony.

Hned v první disciplíně 100Z se nám dařilo, to zásluhou Romana Hlávky, který na této trati vybojoval 2.místo. Roman si z třebíčského bazénu vylovil ještě jedno 2.místo na poloviční trati 50Z, potom kraloval na 1.pozicích, a to na 50P, 100PZ, 100P a 200PZ. Z chlapců se dařilo i Ondrovi Urbánkovi, který si vyplaval 3.místo na 50P. Šimon Melichar vyplaval bronzovou příčku na nejdelší trati 400VZ.

Z děvčat se nejvíce dařilo Valerii Vlkové, která si domů odvezla 5 medailí. 1.místo si vyplavala na 100VZ, 2.místo na 100PZ a 3x se umístila 3. a to na 100Z, 50P a 100P. Barboře Dokoupilové se také dařilo a vylovila si z bazénu dvě medaile, stříbrnou medaili na 50VZ a bronzovou na 50Z.

Povedlo se dobře složit čtyřčlené družstva na polohové a kraulové štafety, kde jsme v obou případech kralovali a dokázali zvítězit.

Ostatním dětem se závody také velmi podařily, odvezly si krásné osobní rekordy. A hlavně spoustu dalších nových zkušeností, které se jim budou do budoucna velmi hodit. Z třebíčského bazénu jsme odvezli celkem 15 medailí (z toho 5 zlatých, 4 stříbrné a 6 bronzových). Velké díky patří trenérům, kteří své svěřence výborně připravili.

Za trenérský tým Kateřina Vágnerová